✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Containeranlæg opsættes i forskellige størrelser

Nogle af vores større kunder ønsker et containeranlæg. Dette kan nu lade sig gøre. Vi har hos Thyholm Olieservice A/S gjort det muligt at opsætte et containeranlæg. Vi kan installere dobbeltvæggede tanke i forskellige størrelser i helt op til 40.000 liter. Vi er beliggende i Thyholm, men vi servicerer kunder i hele landet.

Vi leverer containeranlæg i højeste kvalitet

Vores containere er af god kvalitet, så vores store kunder kan få et containeranlæg i den helt rigtige kvalitet. Tankene er lavet i dekaperet plader uden glødeskaller og med anoder i bundzonen.

Der er monteret overfyldningssikring samt elektrisk fyldestop fra tankbilen til tankene. Tankene kan opdeles, som man vil med en skot opdeling.

Der er også plads til en AdBlue tank i vores containeranlæg.

Alle pumper er monteret på ydersiden af vores containeranlæg, så de er let tilgængelige. De er monteret med kortanlæg, slange og pistol. Skal tankene opfyldes, foregår det på ydersiden af containeren.

Kontakt os i dag angående containeranlæg

Ønsker du et tilbud på et containeranlæg, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 87 16 31 eller mail: mail@thyholmolie.dk for at høre mere.

Vi svarer også gerne på spørgsmål om vores containeranlæg.

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk