✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Ladtank eller transporttank fra Thyholm Olieservice A/S

Hos Thyholm Olieservice A/S tilbyder vi tanke af mange forskellige slags. ​Vi er beliggende i Thyholm, men vi servicerer kunder i hele landet.

En transporttank eller ladtank fås som standard i 350 liter og 450 liter, men da folk har forskellige behov, leverer vi også i andre mål, alt efter efter dit ønske. Udvendigt er en ladtank og en transporttank sandblæst og vådlakeret til korrosionsklasse C3.

En ladtank og en transporttank fra Thyholm er monteret med følgende udstyr:

  • 12 volts eller 24 volts pumpe
  • Automatpistol og pistolholder
  • 4 meter 3/4" slange
  • 1" sugerør med filter
  • Påfyldningsdæksel
  • Oliemåler

Anvendelse af transporttank og ladtank

Der er mange måder at anvende transportable tanke på. En ladtank og en transporttank bruges ofte til påfyldning af dieselolie på blandt andet landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Den er let at sætte på en pick-up eller mindre lastbil, men det er ikke altid nemt at tanke båden eller den lille gravemaskine på byggepladsen. 

Dog vil du opleve, at det bliver meget nemmere med en ladtank eller en transporttank fra Thyholm, fordi de er nemme at komme rundt med.

Vores fagfolk hjælper dig

Vores su​perdygtige fagfolk​ er altid klar til at servicere dig, hvad enten det gælder en ladtank, transporttank eller anden form for tank eller tankanlæg.

​​Vores medarbejdere er fagligt dygtige og servicemindede til fingerspidserne. Når du spørger dem til råds, vil de altid give dig et reelt svar, således I kan finde en løsning i fællesskab, men efter dine ønsker.

Da alle har forskellige opgaver, der skal løses, er vi meget mobile og yder servicen, hvor du har brug for vores assistance.

Ring til os i dag på telefon 97 87 16 31 eller skriv til os via e-mail mail@thyholmolie.dk og få en snak med en af vores dygtige folk. Eller kig forbi Thyholm Olieservice på Suurkjærvej i Thyholm, så vi kan hjælpe dig med dit valg af ladtank og transporttank.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk