✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Montering af stokerfyr i høj kvalitet

Overvejer du at få en professionel montering af stokerfyr? Så er du landet det helt rette sted. Ved Thyholm Olieservice har vi med tiden hjulpet mange med at levere og montere stokerfyr. 

Er du træt af dyre varmeregninger, og har du et ønske om at reducere prisen væsentligt og spare på energien? Så skal du overveje at investere i et stokerfyr. 

Der er nemlig flere fordele ved denne form for biobrændselsanlæg, som vi heldigvis har et stort speciale inden for. Hos os kan du være sikker på, at du fra begyndelsen får professionel vejledning og kvalitetsløsninger uanset opgavens omfang.

For os er det vigtigt at rådgive dig på en måde, så vi finder en optimal løsning.

Vi tilbyder desuden:

  • montering og levering af stokerfyr
  • ​årligt eftersyn
  • ​udskiftning og afskaffelse af eksisterende installation
  • ​stort speciale inden for biobrændselsanlæg.

Hvorfor få professionel montering af stokerfyr?

Ved at lade os lave en professionel montering af stokerfyr er du sikker på, at det bliver monteret korrekt. Vi har mange års erfaring inden for feltet og sørger derfor altid for kvalitetsløsninger frem for alt andet.​

Et stokerfyr har både en høj ydeevne og en stor driftssikkerhed. Derudover er fordelen, at fyret påvirker miljøet minimalt, eftersom du varmer dit hjem op med brændbart materiale. 

Her bliver omtrent 90 % af afbrændingen overført til vandet. Derfor får du her en effektiv opvarmning ved at vælge at investere i et stokerfyr.

Stokerfyr og pillefyr fungerer nogenlunde på samme måde, men forskellen er den, at stokerfyret er stærkere end et almindeligt pillefyr. 

Derudover kan du bruge flere materialer til afbrændingen i modsætning til pillefyret. Du kan nemlig også fyre med savsmuld, flis, træpiller og meget mere.

Har du brug for flere informationer?

Hvis du mangler yderligere information om montering af stokerfyr, priser, produkter eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi sørger også for at lave et uforpligtende og skræddersyet tilbud, hvis du ønsker det.

Ring til telefon 97 87 16 31, eller skriv en mail til mail@thyholmolie.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk