✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Spildbakker til dit arbejdsgulv fra Thyholm Olieservice

Hos Thyholm Olieservice A/S tilbyder vi forskellige slags spildbakker. Olie og kemikalier skal opbevares og håndteres forsvarligt for at undgå forurening af jord, grundvand, søer og vandløb. Vi er beliggende i Thyholm, men vi servicerer kunder i hele landet.

Derfor skal det sikres, at eventuelt spild ikke ender i kloakken, og dette sikres blandt andet ved at have styr på sit arbejdsgulv, herunder at benytte spildbakker.

Lovkrav til spildbakker og dit arbejdsgulv

Når der arbejdes med olie og kemikalier indendørs, er der visse lovkrav omkring arbejdsgulvet, som skal overholdes. Indendørs opbevaring af olie og kemikalier skal altid foregå på en af følgende måder:

​​1. Arbejdet skal udføres på et tæt gulv, hvor der ikke er mulighed for, at olie eller kemikalier kan ende i jord og drænrør eller afløb til kloakker. Det kan blandt andet ske ved at lave et arbejdsgulv, hvor der er opkant til alle afløb.

2. Hvis dette ikke er muligt eller hensigtsmæssigt med for eksempel opkant på dit arbejdsgulv, kan der benyttes spildbakker. Spildbakkerne kan eventuelt udstyres med en stabil rist.

Både spildbakker og arbejdsgulv skal sikre, at spildaffald som olie ikke skader kloakkerne, herunder miljøet. Vores spildbakker kan laves i alle størrelser, ligesom de kan tilpasses ethvert behov og ethvert arbejdsgulv.

Tag os med på råd om dit arbejdsgulv og spildbakker

Thyholm Olieservice har mange års erfaring med brug af spildbakker herunder at sikre et korrekt arbejdsgulv. Men det er dit ansvar, at olie og kemikalier bliver opbevaret korrekt, og der ikke pludseligt sker forurening af jord eller grundvand.

Dog er det nemt at sikre sig, og det kræver som udgangspunkt blot et ordentligt arbejdsgulv samt brug af spildbakker. Dertil kommer naturligvis, at affaldet skal bortskaffes på korrekt vis.

Vi står gerne til rådighed med vores erfaring med arbejdsgulve, ligesom vi gerne hjælper og vejleder i forbindelse med bestilling af spildbakker.

Ring på telefon 97 87 16 31 eller send os en mail på: mail@thyholmolie.dk. Du er også velkommen på Suurkjærvej i Thyholm.​

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk