✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Specialtanke fra Thyholm Olieservice

Hos Thyholm Olieservice A/S har vi kunder fra mange forskellige erhverv og brancher. Derfor udformer vi alle vores specialtanke efter deres individuelle behov, til alle formål. Vi er beliggende i Thyholm, men vi servicerer kunder fra hele landet.

Her på siden har vi et par eksempler på tanke, som vi har leveret. Alle vores specialtanke er malet til C3, således de er beskyttede mod ekstreme vejrforhold.

Alle vores specialtanke fremstilles efter dine ønsker, herunder i de præcise mål, som du ønsker eller har behov for. Hvis almindelige tanke ikke passer til dine behov, så kan vi med andre ord lave individuelle specialtanke efter mål, og vi kommer gerne ud for at se på dimensioner og andre relevante forhold.

Hvordan bestiller man specialtanke?

Hvis du har brug for en tank, og der ikke er tanke, som passer til dine behov, så bygger vi den til dit behov.

Thyholm Olieservice har igennem mange år bygget specialtanke til mange forskellige formål, og hvis du har særlige ønsker, så kan vi stadig bygge en tank, der passer til det.​

​Inden du bestiller specialtanke, afdækker vi, om du har behov for en specialtank. Derfor har vi brug for at vide, hvad du skal bruge tanken til, og hvilken mål du ønsker.

Når det er klarlagt, fremstiller vi en specialtank, der passer til formålet. Måske har du en ide eller et billede af en tank, som du godt kunne tænke dig, og så kan vi også tilpasse den til det.

Få råd og vejledning om specialtanke

Ring for yderligere information om vores specialtanke på telefon 97 87 16 31 eller skriv til os via e-mail mail@thyholmolie.dk du kan også kom forbi vores forretning. Du kan eventuelt medtage et par billeder, hvor det fremgår, hvor tanken skal stå, og hvordan den skal placeres.

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk