✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Smøreolietank fra Thyholm Olieservice

En smøreolietank fra Thyholm Olieservice er vådlakeret til korrosionsklasse C3, hvilket gør den robust og modstandsdygtig over for det danske vejr, herunder regn, sne og slud eller anden hård behandling. Der er derfor tale om en tank, som er bygget til at blive brugt.

Indvendigt er vores smøreolietank behandlet med magnesium-anode i bundzonen, og alle tanke er naturligvis producerede efter myndighedernes krav. Vi leverer med andre ord en sikker løsning til opbevaring af din smøreolie.

Thyholm Olieservice kan både levere din smøreolietank og udføre reparation, når og hvis det bliver nødvendigt. Du vil altid få den bedste service af vores dygtige fagfolk.

En smøreolietank leveres med alarm, udluftning og måler

Når du køber en smøreolietank af os, leveres den som standard med et praktisk påfyldningsdæksel, en tankalarm og en udluftning samt en oliemåler med centimeter-skala.

Det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til din smøreolietank som for eksempel bordplade, pumpesystem til smøreolie, endegavlsbeslag, tårn og skotplade.

Der medfølger tankattest til din smøreolietank

Alle smøreolietanke, der bliver produceret af os, leveres med tankattest. Tankattesten beskriver både tanken og godkendelsesnummeret, men alle tanke fra os er altid fremstillede i henhold til Miljø og Energiministeriets tankbekendtgørelse.​

Vi kan også levere din smøreolietank i individuel størrelse, hvis du ønsker en smøreolietank efter specielle mål. En specialfremstillet smøreolietank laves på bestilling, enten ved du kommer til os med de relevante mål, eller vi kommer til dig for at måle op. Når vi måler ude hos dig, får vi samtidig afstemt forventningerne til den nye tank.

Kontakt Thyholm Olieservice for at få yderligere information om en smøreolietank, herunder både almindelige og specialbyggede.

Du er også velkommen til at ringe på telefon 97 87 16 31 og bestille din nye tank. Vi er altid klar med service i topklasse.

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk