✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Vi er eksperter i tankanlæg

Hos Thyholm Olieservice A/S har vi mange års erfaring med forskellige former for tankanlæg – såsom Roug tanke. Vi står klar til at finde den tank, som passer bedst til dit behov og budget. Vores firma ligger i Thyholm, hvor vi servicerer kunder fra hele Danmark.

Roug tanke er et mærke, som vi opkøbte for nogle år siden. Roug tanke laver mange forskellige tanke i høj kvalitet. Vi forhandler desuden en række forskellige tankanlæg, plasttanke samt ståltanke som:

Vi har mange års erfaring med tankanlæg

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for tankanlæg, og derfor kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Hos os vil du blive mødt af et dygtigt og imødekommende personale, som står klar til at give dig en god service.

Alle vores tanke er af høj kvalitet, så de kan holde i mange år. Vores olietanke er eksempelvis rotationsstøbte af polyætylen med en medium massefylde og UV-beskyttelse. 

Derudover anvender vi en produktionsmetode, der sikrer mod spændinger i materialet, hvilket har stor betydning for holdbarheden. Vi leverer desuden olietanke med enkelt- eller dobbeltvægge for ekstra sikkerhed.

Kontakt os for at høre nærmere om Roug tanke

Har du en olietank i ejendommen, så er der nogle retningslinjer og lovmæssige krav, som du skal sørge for at overholde. Dem kan du læse mere om i tankbekendtgørelsen.

Hvis du har spørgsmål til vores Roug tanke eller andre tankanlæg, så er du altid velkommen til at kontakte os for professionel sparring.

Vi kan kontaktes på telefon 97 87 16 31 eller på mail@thyholmolie.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Kontakt os og få et tilbud

Ring til os på telefon 97 87 16 31 eller send os en e-mail på mail@thyholmolie.dk for at få mere information om tankbekendtgørelsen eller vores Titan olietank.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk