✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Tankattest fra Thyholm Olieservice

Hos Thyholm Olieservice A/S hjælper vi dig med alt inden for tankattester. Vi er beliggende i Thyholm, men vi servicerer kunder i hele landet.

En tankattest, er en attest der indeholder alle nødvendige informationer om tanken, og i forbindelse med et køb af en ny tank, vil du få en tankattest, som du skal gemme. Skulle din tankattest mod al forventning forsvinde eller blive væk af den ene eller anden årsag, kan du få en ny.

Hvis du senere vil sælge din tank, skal du bruge din tankattest, men er den væk, er nemt at få en ny. Du skal bare udfylde vores formular, og derefter modtager du en ny. Attesten er din garanti for, at tanken er typegodkendt.

Bemærk ved bestilling af tankattest

Dog skal du bemærke, at prisen for en attest på en tank, der er ældre end et år, er 395 kroner per formular eksklusiv moms.

Forudbetaling er en betingelse for fremsendelse af tankattest, men vi afkræver naturligvis ikke, hvis vi ikke kan finde den oprindelige tankattest.

Tankattesten er din garanti for, at tanken er typegodkendt, og den skal derfor bruges ved videresalg. Du kan også se produktionsåret af selve tanken. Al relevant information fremgår af attesten.

En tankattest erstatter ikke anmeldelse til kommunen

Din tankattest fritager dig ikke for at anmelde din tank til kommunen. Kommunen skal have besked senest 14 dage inden ibrugtagelse af en tank.

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, så kontakt os gerne på telefon 97 87 16 31 eller skriv til os via e-mail mail@thyholmolie.dk for at få den rigtige vejledning af vores special uddannede fagfolk.

Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig og give dig svar på dine spørgsmål i forbindelse med en tankattest.​​

Bestil tankattesten i vores formular:​

 
Tanktype * 
 
 
 
Rekvirent
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Få et uforpligtende tilbud

Mangler du information om en af vores tanke, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Skriv til os via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt. ​​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk