✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

Professionel montering af varmepumpe

Overvejer du at få en montering varmepumpe af professionelle fagfolk? Så står vi ved Thyholm Olieservice klar til at hjælpe dig. 

Vi er en virksomhed, der har mange års erfaring i branchen. Har du længe overvejet at få montering af varmepumpe, står vi derfor klar til at hjælpe dig med både levering og montering. Generelt er der nemlig mange fordele ved at investere i en varmepumpe.

Én af fordelene ved en varmepumpe er, at den er en billig løsning, der hurtigt tjener sig hjem. Vi tilbyder både luft luft og luft vand alt afhængig af, hvad du foretrækker. Derudover er det fordel, at pumpen giver varm luft, der er behagelig for indeklimaet.

Vi tilbyder:

  • ​varmepumpe luft til luft
  • varmepumpe luft til vand
  • montering og levering af varmepumpe
  • mange års erfaring inden for faget.

Årsager til at investere i en montering af varmepumpe

Som sagt findes der flere gode fordele ved at investere i en varmepumpe. En af grundene er som nævnt, at det på længere sigt er en billigere løsning, samtidig med at det er godt for indeklimaet og for miljøet.​

Uanset hvad du vælger, tilbyder vi service hvert år samt rådgivning, når du skal beslutte, hvilken varmepumpe du skal vælge.

Når du investerer i en varmepumpe, sparer du først og fremmest på energien, hvad end du vælger en varmepumpe på luft til vand eller luft til luft.

Luft/vand er især godt til helårsboligen, da den både giver varme samt varmt brugsvand. Luft luft er ideelt til fritids- og sommerhuse. Vælger du luft til luft, får du ovenikøbet den fordel, at du kan styre pumpen fra din telefon.

Vores priser varierer alt efter, hvilken type du vælger. Derudover er din pris inkl. montering. Vi sørger til enhver tid for at vejlede dig og give dig en god pris.

Kontakt os i dag for flere informationer om varmepumper

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores montering af varmepumpe eller ønsker et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig.

Ring til telefon 97 87 16 31, eller skriv en mail til mail@thyholmolie.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk