✓ Eksisteret siden 1991

✓ Landsdækkende service

✓ Medlem af Arbejdsgiverne

FyrinGsolietank fra Thyholm Olieservice A/S

​Thyholm Olieservice A/S kan opsætte og montere din nye olietank. Vi har mange års erfaring og vejleder gerne i hele processen, uagtet om det er i forbindelse med nybyggeri, renovation eller skift af varmekilde.

En olietank skal placeres praktisk, men det gør ikke noget, hvis det også ser pænt ud. I forhold til en nemmere påfyldning af din olietank eller fyringsolietank, bør du overveje placeringen grundigt.

Udvendig behandling af en fyringsolietank

En fyringsolietank er vådlakeret til korrosionsklasse C1, hvis den skal benyttes indendørs. Men en fyringsolietank skal vådlakeres med C3, der er en langt stærkere behandling, hvis den skal stå udendørs.

Vådlakering med C3 er påkrævet ved udendørs opstilling af fyringsolietank eller ved opstilling i rum med temperaturer under 15 grader. En olietank er konstrueret til at være stærk og robust, eftersom den skal kunne holde til det danske klima.

Derved er denne olietank meget modstandsdygtig og kan holde til lidt af hvert, herunder fysiske påvirkninger som storm, sne og slud samt andre former for ekstreme vejrforhold. En fyringsolietank er med andre ord bygget til at modstå vanskelige forhold. Den indvendige behandling af en fyringsolietank består af magnesium-anode, der er monteret i bundzonen.

Udstyr og ekstraudstyr til en olietank

Det ordinære tilbehør til en olietank er tankalarm og udluftning, men ekstratilbehør kan være armatursæt til påfyldning, tankmåler og nålventil til olierør samt 2” 45 graders vinkel ved påfyldning.

Der udstedes tankattest med beskrivelse af din fyringsolietank samt med godkendelsesnummer. En fyringsolietank fra Thyholm Olieservice A/S er fremstillet i henhold til Miljø og Energiministeriets tankbekendtgørelse.

Kontakt Thyholm Olieservice på telefon 97 87 16 31 eller via e-mail mail@thyholmolie.dk for mere information om din nye olietank og få et godt tilbud. Vi vejleder omkring tanktyper og placeringer af din fyringsolietank.

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google og Facebook

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk