Plast olietank i robust materiale

Kvaliteten og sikkerheden ved en plasttank er fuldt ud på samme højde med tanke af metal. Tanken er stærk og robust, og en plasttank er bygget til at klare ekstreme vejrforhold og andre hårde fysiske påvirkninger.

Desuden er vor plasttank konstrueret på en sådan måde, at du undgår, at det skvulper i tanken under transport.

Voldsomme skvulpebevægelser kan normalt få store beholdere eller tanke til at vælte under transport. Derved giver denne anordning i vores plastik olietank en nem, sikker og effektiv transport.

Det er lettere at håndtere en plasttank

Tanken er på mange måder nemmere at håndtere, fordi de ikke vejer ligeså meget som almindelige tanke. Plasten, der benyttes til en plasttank, er UV-bestandig polyethylen, hvilket betyder, at en plast olietank ikke revner i frostvejr eller ændrer farve med årene.

Det er muligt at bestille tilbehør til en plast olietank

Ring til os og få mere at vide om, hvad der følger med af tilbehør til en plasttank. Du kan kontakte os på telefon 97 87 16 31 eller skriv til os via e-mail mail@thyholmolie.dk du kan også komme forbi vores kontor på Thyholm.

​​Vi kan også oplyse dig om dine muligheder for ekstraudstyr til en plast olietank. Og du kan også tale med vore specialuddannede fagfolk, hvis du er i tvivl om noget, herunder om denne plasttank er det rigtige valg for dig.

Vi kan derved finde frem til den rigtige løsning for dig, inden du træffer dit valg om en plast olietank eller en mere traditionel tank af metal.​

Kontakt os og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Thyholm Olieservice A/S

CVR: 27234496​

Adresse​

Suurkjærvej 6 

7790 Thyholm

Kontakt

Telefon: 97 87 16 31 

E-mail: mail@thyholmolie.dk